Kameleondorp Terherne

Het Kamelondorp in Terherne is een van de vele locaties waar je met de kortingen van de NapPas terecht kan. Hier word je ontvangen door een van de figuren uit de bekende serie schippers van de kameleon en kan je avontuurlijk op pad gaan.

Op dit spannende avontureneiland zijn er vele paden die je over water, langs het water en door de bomen en het moeras leiden. Ook kan je er touwslingeren, polsstokspringen over een sloot en kabelen van een kabelbaan.

Wat is er zoal te vinden?

In het Kameleondorp vind je het verhaal van Hielke en Sietse. De hoofdpersonages uit de schippers van de Kameleon.

In het Kameleondorp zijn veel dingen te vinden. Zo kan je in het dorp de pratende melkbussen vinden die een verhaal vertellen over het dorpsmysterie. Onderweg kan je aanwijzingen vinden die je kunnen helpen in je avontuur.

Ook zijn er de bekende gebouwen in terug te vinden. De cel van Zwart, het gemeentehuis, de speeltuin, het huisje van de familie klinkhamer en de smederij. In de molen het woudaapje en de dorpskerk kan je zelfs drie verdiepingen omhoog! Als laatste kan je in het voorhuis van de kameleon boerderij heerlijk in café vrolijk vertoeven en genieten van een heerlijk kopje koffie of thee.

Met de NapPas krijg je dus korting op de entree tot het Kameleondorp. Maak dus kennis met de schippers van de Kameleon en de verhalen die Hielke en Sietse hebben! Ga op pad en ontdek het avontuur met het hele gezin.