Kies voor Brinkman Beveiligingen 

Als je kiest voor Brinkman Beveiligingen dan wordt jouw onroerend goed (huis en of bedrijfspand) optimaal beveiligd. Dit bedrijf heeft zakelijke klanten maar ook particulieren, zowel eigenaren van huizen, bedrijven als ook instellingen kunnen hier terecht voor de beste beveiliging. Zij kan zich gerust specialist noemen in beveiliging en bewaking. Denk aan brandalarm, camerabewaking, toegangscontrole en alarmsystemen. Je kunt kiezen voor alarmsystemen die gekoppeld zijn aan de Meldkamer. Een veilig gevoel als er meteen actie wordt ondernomen als er iets niet pluis in bij je huis of bedrijfspand. 

Vraag advies aan de professionele medewerker van Brinkman voor optimale beveiliging op maat. Het is voor jou fijn om te weten wat er kan, maar ook om na te gaan wat de kosten zijn. Zo ervaar je ook wat de gemakken en voordelen voor jou zijn als je er voor kiest.

Brinkman Beveiligingen, een gecertificeerd bedrijf

Om je huis en bedrijfspand goed te beveiligen neem je contact op met een gecertificeerd bedrijf, dat erkend en betrouwbaar is. Brinkman Beveiligingen voldoet aan alle eisen die jij daarbij hebt. Zij is in het bezit van een BORG certificaat. Met een BORG opleverbewijs krijg je bij een aantal verzekeringsmaatschappijen korting op de premie (vraag dat na bij jouw verzekeringsmaatschappij), omdat een maatschappij minder risico loopt door een goede beveiliging of door goed toezicht. 

Elk pand, huis of bedrijf heeft een eigen aanpak nodig, elke situatie is anders. Advies op maat is daarom belangrijk.